Aan alle Special Combat leden en geïnteresseerden,

Posted by

Hier weer even een korte update wat betreft de Special Combat seminar van zaterdag 29 juni. Er wordt in de vrije uurtjes hard gewerkt door een kleine groep vrijwilligers mijn dank hiervoor, want zonder deze mensen lukt het niet. Het in net alleen de opbouw van de onderdelen, maar ook het nodige papierwerk moet elke week opnieuw nagelezen en waar nodig aangepast worden. Het gaat dus echt om het totale plaatje van deze special Special Combat seminar. Wat in het teken staat van “Special Operation”. De deelnemers worden serieus getest op hun uiterste kunnen en waar hun grenzen liggen, zowel het fysieke als mentale gedeelte.

De organisator Sijou van der Spek is ervan overtuigd dat zo’n dergelijk sportevenement als deze nog niet eerder heeft plaatsgevonden. Het gaat hier niet alleen om de sterkste, de snelste of de slimste. Een belangrijk aspect is hoe je met een team van vier personen door alle negen verschillende parcours met diverse onderdelen op de juiste en goede, op veilige manier kan volbrengen. Team werk is dus een belang rijk aspect. Op dit moment kunnen we vijf team van vier personen loten. Er zijn nog een aantal plaatsen over. Als je van een echte uitdaging houdt, meld je dan n nog aan de sluitingsdatum is op 17 juni a.s. Hier na is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Wij zijn lid van de continentale vereniging WKF EUROPA

BENODIGHEDEN VOOR DEZE SEMINAR

Zwarte Combat pantalon of spijkerbroek, bivakmuts, broekriem, veiligheidsbril, holster, goede stevige schoenen (Boots). Plunjezak of grote rugtas, bus greengas, tourniquet, pen en papier, en indien in bezit een eigen air soft replica (merk van het air soft wapen doorgeven a.u.b.). Neem voor alle zekerheid ook droge schoenen, t-shirt, sokken en eventueel een handdoek mee. Indien in bezit ook een air-soft geweer mee nemen. Zorg er voor dat alles ver voortijd in orde is en de replica goed is afgesloten en de BB’s (munitie) gescheiden is van het air-soft wapen (air-soft BB’s van topmerken als G&G, ASG, BLS). Mocht jezelf iets niet in bezit hebben geeft dit dan direct door aan de organisatie. We hebben diverse benodigdheden op voorraad. 

TIP! Maak een checklist voor jezelf wat je allemaal nodig hebt. Dit voorkomt stress vooraf Korte toelichting Special Combat seminar zaterdag 29 juni 2024 Thema ”Special Operation”

De deelnemers krijgen o.a. te maken met hoogtes, vuur, water, donker etc., etc. De deelnemers worden getest op conditie, kracht, behendigheid, coördinatie, samenwerking, veiligheid, en schietvaardigheden. Het wordt dus echt presteren onder druk.

De hele seminar wordt door een professionele cameraman opgenomen. We zijn nog bezig met een drone, bodycamera en een GoPro. Als we dit bij elkaar kunnen krijgen gaan we zeker de mooiste actie beelden krijgen. Alle foto en video rechten berusten bij Kam-Lung. Let Op! er zijn GEEN toeschouwers toegestaan bij deze seminar. Deelname kan alleen maar door het invullen van het originele registratie formulier. We kunnen hierop GEEN uitzonderingen maken.

We proberen de deelnemers elke week een update te geven van deze Special Combat seminar. Zorg ervoor dat je deze unieke kans niet gaat missen.

Mochten er alsnog vragen zijn dan hoor ik dat graag.